Hon vill vara din eskort för en porrkväll

Sällskap för en privat porrkväll

Hej, jag är Sassi från Malmö och jag letar efter någon som kan följa med mig till en privat porrkväll i Malmö. Det är på topp just nu och det är väldigt roligt. Jag behöver bara rätt porrpartner för dessa dejter, så kan vi åka direkt till helgen.

Eftersom jag är väldigt sexuellt aktiv började jag leta efter något nytt och stötte på privata porrkvällar med en halvoffentlig karaktär via en app. Testade det för ett tag sedan och det är verkligen stimulerande och riktigt härligt. Du provar sexleksakerna du och andra tog med sig, klär dig sexigt, pratar och tittar på porr tillsammans för att komma i stämning.

Oftast blir det riktigt heta orgier, som jag gärna tar del av. Du knullar allt som finns där. Det var tänkt att det skulle kallas en orgiekväll, men tja… Det är i alla fall en gränsöverskridande upplevelse som bara gör mig personligen beroende. Detta går långt utöver en trekant eller partnerbyte.

Det gör mig riktigt het att komma igång och testa detta igen. Jag erbjuder mig gärna att bli din eskort för en porrkväll, helst i Malmö med omnejd, men även på andra håll. Det är så man lär känna nya sexpartners. Vi går till och med från sexorgie till sexorgie under en natt ibland, så följ med, det är värt det. Alla är väldigt öppna, trevliga och erfarna när det handlar om sex.

Vill du följa med mig och tillbringa en riktigt het sexkväll med andra kåta människor? Skriv då några rader till mig.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *