Mina bröst är mjölkfyllda och styva för dig

Mina bröst är mjölkfyllda och styva för dig

Vet ni vad jag gjorde nyss? Låg i badet och smekte mina mjölkfyllda styva bröst medan jag fantiserade om min drömprins. När jag var klar så var jag tvungen att torka av mig väl eftersom det hade kommit lite mjölk ur mina stora bröst medan jag smekte dom.

Men så skönt var! Synd att man har så fullt upp om dagarna att man aldrig får chansen att hitta en vettig man som kan ge en vad jag egentligen behöver. Jag tänder så otroligt mycket på byggarbetare. Vet inte vad det är med mig, men varje gång jag ser en smått skäggig man som arbetar med en maskin så tänder jag till direkt.

Jobbar du inom industri? Vi kanske kan bli knullkompisar i sådana fall, kanske till och med bli tillsammans om det klickar mellan oss två. Är väldigt försiktig när det kommer till förhållanden men jag är inte omöjlig.

Denna slynannons är kategoriserad under:

  • mina slynor
  • stora nakna bröst
  • nakna bröst
  • Våta trosor
  • mjölkfyllda bröst
  • https://www slynor net/tag/styva-brostvartor/
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.