Kåt fjortistjej på 18 år ger bort sina våta använda trosor

Kåt fjortistjej på 18 år ger bort sina våta använda trosor

använda våta trosor

Vet ni vad mina älsklingar? Nu är jag tillbaka. Din kåta fjortistjej på 18 år som ÄLSKAR att vara slynig och ge bort sina använda stringtrosor till män som älskar fitt lukt. Det spelar ingen roll hur gammal du är, vart du bor, och hur du ser ut. BARA DU LOVAR MIG ATT SKRIVA TILLBAKA VAD DU TYCKTE OM MINA VÅTA TROSOR SÅ HAR VI EN DEAL! : )

Kommer att ge bort mina snuskiga våta trosor hela sommaren ut eftersom jag blir så himla tänd av tanken att andra män har det skönt med hjälp av mina trosor… Du får kalla mig för hora, det gör ingenting. Är en nymfoman tjej så jag tar det som en komplimang om jag ska vara ärlig.

Men snälla, om jag är så generös och ger bort mina smutsiga trosor till dig så är du väl vänlig mot mig? Med det vill jag ha sagt att du ska vara mån om min anonymitet. Skickar jag t.ex en ansiktsbild på dig så är den PRIVAT och får endast ses av dina ögon.

Hör av dig då gubben så får du se en våt fjortis i string : – )

Denna slynannons är kategoriserad under:

 • naken fjortis
 • kåt fjortis
 • fjortis naken
 • nakna fjortisar
 • knulla fjortis
 • kåta fjortisar
 • fjortis knull
 • fjortis i string
 • använda trosor
 • fjortis knullar
 • fjortis nakenbilder
 • knulla en fjortis
 • fjortis knulla
 • fjortis string
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

 1. Hej jag vill jättegärna ha trosor av dig. Jag lovar att skriva vad jag tyckte om dom . och lovar att inte sprida dina bilder. Jag är alltid ärlig och håller det jag lovar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *