Jag skäms över min stora rumpa…

Jag skäms över min stora rumpa...

Besöker gymmet varje dag för att arbeta på min rumpa. Men den blir inte mindre hur mycket jag än tränar. Skäms så himla mycket över att min rumpa är så himla stor. Det är jobbigast då jag går på stan, det känns som att alla stirrar på min bakdel då.

Känner mig ful, äcklig, och fram för allt otroligt värdelös. Varför var jag tvungen att födas med denna missbildning? Åhh!

Funderar verkligen på att prata med en doktor som är expert på plastkirurgi och höra om han kan göra någonting åt mitt stora ass. För med den här tjocka rumpan kan jag verkligen inte leva. Det är en plåga att visa upp mig ska ni veta…

Finns det någon man som tycker att det är smått tändande med kvinnor som har lite större bakdelar? Förstår om 99% av alla här inne tycker att jag är ful, men jag kan inte göra någonting åt mitt utseende precis.

// Ledsen tjej

Denna slynannons är kategoriserad under:

  • kåta rumpor
Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Vadå stor? Du har ju en underbar rumpa, sexig och välformad! Du borde vara stolt över den! Klart att folk stirrar på den, alla kvinnor är avundsjuka och alla män blir kåta!!!!
    Jag tänder på den något enormt! Hör av dig till mig så ska jag bevisa det!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *