En emo tjej som vill suga gubbkuk

Emo tjej som vill suga gubbkuk

Söker en gubbe över 40 år som har lust att träffa en späd liten emo tjej på 22 år som för tillfället är mycket ensam om dagarna. Har en smal kropp och en väldigt tajt mus som du kan få tränga in i med din stora gubbkuk.

Du ska inte ha någonting emot katter eftersom jag har två stycken katter i min lägenhet som jag älskar mer än någonting annat här på jorden. Det är mina små ögonstenar så att säga.

Är du allergisk mot pälsdjur så kan vi i värsta fall ses hemma hos dig om du vill. Men jag träffar helst en kille som tål djur av alla sorter.

Tyvärr så är jag inte ute efter att komma i kontakt med killar i min ålder eftersom jag har en attraktion till män med lite hull på kroppen.

Blir så himla pirrig i fittan när jag talar med äldre män på mitt jobb. Men det kommer nog aldrig hända att jag blir knullad av en gubbe från jobbet, vore kul däremot.

Klicka här för att bli medlem och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hör av dig om du vill träffa en 48 åring från Skåne är sambo så får skötas snyggt.
    Whatsup Hank1974

  2. Hej läckra unga tjej, du är precis vad jag söker, Mycket diskret och kåt man 62år, vill träffa just dig, vill göra med dig precis som du vill ställer upp på det mesta älskar att kåta upp dig tills su kommer, slickar dig över allt blir kåt bara jag tänker på dig. Har du lite fantasier vill jag gärna uppfylla dom bara du blir riktigt kåt och blöt, då har jag en hård villig kuk som du får göra vad du vill med, .
    Hoppas du finns nära Borås för lätta träffar när vi blir sugna. Har bil och kommer gärna till dig, jag är gift och mycket diskret.
    Skynda dig att skriva så får du mitt mobnr, om kemin säger Amen.
    Lennart

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *